"Teina" SUPER TORTA

Sastojci:
- piškote (1 pakovanje veliko)
- sok od pomorandže (2 dl)
- šećer u prahu (12 kašika)
- brašno (2 kašike)
- puding od vanile (3 kesice)
-puter 2 pakovanja po 250 grama
- 1 mala slatka pavlaka ili 3 kesice šlaga
- šećer (15 kašika)
- mleko (1 l)
- orange juice 0.5 litara
- mleveni plazma keks (600 g)
- jafa keks (3 pakovanja)
Za glazuru:
- 200 čokolade za kuvanje i 125 gr putera za glazuru
Način pripreme:
1.KORA: 250 gr putera umutiti sa 12 kašika šećera u prahu, dodati 600 gr.
mlevenog plazma keksa, i u to staviti 2 dl soka od pomorandže.
FIL: 1l mleka, 3 pudinga od vanile, 2 kašike brašna, 15 kašika šećera skuvati. Kad se ohladi, umućenih 250 putera dodavati u fil i mutiti.
2. KORA: 1 velika kutija piškota umakati u djus.
3. KORA: 3 kutije jafa keksa umakati u djus i redjati tako da čokolada bude na dole.
Posle svake kore redom stavljati fil, a posle gornje kore i filom premazati.Staviti da se ohladi i onda glazura:
Rastopiti 125 gr putera sa 200 gr čokolade i mlako preliti preko torte.Kada se ohladi ukrasiti slatkom pavlakom ili šlagom (praviti cvetice od šlaga preko torte).