Havajska torta

400 gr. piškota "Soko Štark",
6 kisele pavlake (IMLEK-ova ili Subotička punomasna 20%),
250 gr. prah šećera,
1 konzerva ananasa,
6 banana,
po 50 gr. - čokoladnih bananica "Soko Štark",
- Citro čokoladice "Soko Štark" sa ukusom limuna i pomorandže,
- čokoladne draže bombone "Soko Štark" sa kandiranom pomorandžinom korom

Umutiti kiselu pavlaku sa prah šećerom (žicom, ne mikserom).
U dublji pleh (35cm) redjati sastojke sledećim redom: - piškote,
- na kockice iseckan ananas,
- banana isečene na kolutove,
- iseckane čokoladne bananice, citro čokoladice i dražeje,
- fil od kisele pavlake i prah šećera,
- piškote….i dalje sve dok imate sastojaka

Tortu premazati šlagom ili slatkom pavlakom,
držati je u frižideru najmanje 3-4 sata pre služenja.
P.S. Tortu bi trebalo napraviti dan pre služenja.

Prijatno!!!

Snežana Kitanović
Zemun