Čokoladni čiz kejk

Potrebno je:400 gr.čokoladnog mlevenog keksa, 75 gr.putera, 500 gr. sremskog neslanog sira, 300 gr. philadelfija namaza, 4 kašike šećera u prahu,1 vanil šećer, 300 gr.čokolade za mešenje, 100 gr. mlecne čokolade.
U mleveni čokoladni keks  sipati rastopljen puter, pomešati i sipati u kalup.

Rukom dobro pritisnuti i napraviti podlogu.
Na pari istopiti 300 gr. čokolade za kuvanje i 100 gr. mlečne čokolade.mOd toga izdvojiti na tanjir 1/3 rastopljene čokolade.. Pomešati sremski sir i filadelfiju, 4 kašike prah šećera i 1 vanil šećer, i u to sipati  2/3 rastopljene čokolade.Izmešati da se sjedini. Fil sipati preko podloge od keksa, a preko toga kao glazuru sipati odvojeneu 1/3 čokolade.
Staviti u frižider da se stegne i dobro ohladi ova torta.