TORTA AURELIO

Potrebno je :300 gr.suvih smokvi, 200 gr, suvih šljiva bez koštica, 100 gr.suvog groždja,100 gr.brusnica, 100 gr. suvih kajsija, 200-250  gr.mlevenih oraha,sok od pola limuna ili pomorandže, 1 kg.zamrznutog kestena, 250 gr. putera , malo ruma i 100 gr.čokolade za kuvanje
Svo suvo voće samleti na mašini za mlevenje mesa. Sipati u vanglicu i dodati mlevene orahe i sok od pola limuna ili u istoj kolicini soka od pomorandže.Umesiti   i dobijenu smesu rukom rastanjiti u okruglom plehu za torte, sa obrucem koji se skida. Kesten umutiti sa puterom. Ako je kesten već  zasladjen ne dodavati šećer, a ako nije zasladjen onda dodati malo šećera u prahu po svom ukusu i dodati 2 kašike ruma.  Tako umućen kesten sipati preko kore od suvog voća. Rastopiti čokoladu sa malo ulja i preliti, kada se malo prohladi, preko kestena. Staviti u frižider da se torta stegne. Služiti sa umućenom slatkom pavlakom
.