Lazanje od palačinki

Potrebno je: brašno, 3 jaja, 3 kašike ulja, mleko, topla voda, malo soli,
500 gr. mlevenog mesa, sok od paradajza, 1 glavica crnog luka, malo ulja,
so, biber, origano, rendan kačkavalj.
Priprema
Od 3 jaja, malo soli, 3 kašike ulja, 3 dcl mleka, 3 dcl tople vode i brašna
po potrebi zamutiti testo za palačinke i ispeći ih. Potrebno je 10-12 palačinki.
Na malo ulja propržiti sitno seckanu glavicu crnog luka, pa dodati mleveno
meso i zajedno prodinstati. Dodati soli, bibera, malo origana u šolju soka od
paradajza i sve to zajedno ukrčkati.
Bešamel sos napraviti od malo ulja ili putera i 3 kašike brašna koje treba
propržiti i naliti sa mlekom, da se dobije malo gušći sos.
Posoliti malo i dodati šolju rendanog kačkavalja.Izmesati.
U četvrtastu vatrostalnu posudu linuti par kapi ulja i premazati dno.
Staviti dve palačinke.Preko njih fil od mesa, pa bešamel i tako redom,
dok se ne potroši sav materijal. Na svaki drugi red. Završiti sa bešamel sosom
i posuti odozgo rendanim kačkavaljem.
Peći u rerni na 220 stepeni dok lazanja ne porumeni.