MARINA TORTA

I deo:70 grama putera umutiti sa 6 žumanaca i sa 120 gr šećera dok
ne bude dobro umućeno.
Dodati 2 štangle strugane čokolade,malo vanil šećera,150 gr mlevenih oraha
i sneg od 6 belanaca.Sve lagano izmešati i ispeći.Ohlađenu koru iseći na 2 dela.
IIdeo:umutiti šne od 6 belanaca sa 6 kašika šećera.
Dodati150 grama oljuštenih i samlevenih badema,1 kašiku brašna pa ispeći
u istom kalupu gde su se pekle crne kore(da sve kore budu iste veličine).
FIL:Umutiti 6 žumanaca sa 6 kašika šećera,dodati 2 šoljice jake crne kafe
i kuvati na pari dok ne bude gusto,kada se krem ohladi umutiti ga dobro sa 180 gr putera.
Torta se filuje ovim redom:jedna crna kora pa fil,pa bela kora pa fil pa crna kora i onda
celu tortu preliti sa istopljenom čokoladom.